Property management

O proprietate imobiliara este una din investitiile cele mai valoroase pe care le puteti face.

Echipa noastra este formata din oameni cu peste 18 ani de experienta, scopul nostru fiind unul foarte precis: sa avem cel mai mare portofoliu de clienti multumiti.

Fie ca este o casa, un apartament sau un spatiu comercial, o investitie imobiliara presupune timp si atentie, de la gasirea chiriasilor potriviti, pana la intretinerea in detaliu a proprietatii detinute. Iar acesta este punctul in care intervin profesionistii de la Agentia Imobiliara Casa Alba.

Serviciile noastre elimina problemele pe care le intampinati in trecut, cum ar fi: grija pentru centralele in avarie, facturi neplatite de catre chiriasi, incasarea la timp a chiriilor sau cheltuielile neprevazute pentru intretinere.

Chiriasii – fie ei o firma sau persoane fizice – se asteapta la un serviciu de 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. In calitate de proprietar, poate fi dificil sa fiti la nivelul asteptarilor lor.

In momentul in care suntem numiti sa administram proprietatea, ne vom asigura ca atat chiriasii, cat si proprietatea dumneavoastra au parte de ingrijire profesionala esentiala.

Serviciul nostru complet de Property Management este conceput pentru a va reduce stresul si angajamentul de a fi proprietar full-time.

Proprietatile imobiliare de inchiriat, care prezinta property management, au cerere in crestere. Chiriasii prefera din ce in ce mai mult proprietatile administrate, intrucat permit servicii profesionale si se elimina temerile din ambele parti.

Dumneavoastra va veti putea concentra atentia catre alte activitati, in timp ce investitia imobiliara va fi pe mainile responsabile ale profesionistilor nostri.

Proprietatile imobiliare reprezinta, in unele cazuri, cea mai mare parte din investitiile unei firme. Astfel, este importanta analiza ciclurilor de viata si a tendintelor care afecteaza direct performanta financiara a proprietatilor si crearea unui plan strategic de dezvoltare si management al riscurilor.

Organizatiile au nevoie de informatii precise atunci cand iau decizii privind proprietatile, indiferent daca vorbim despre achizitii sau despre inchirieri.

Daca sunteti interesat sa va inchiriati casa / apartamentul / spatiul, va rugam sa ne contactati pentru o intalnire - fara nicio obligatie din partea dumneavoastra - sa stabilim impreuna pretul corect pentru inchiriere, eventual si conditiile pentru property managementul locuintei dumneavoastra.


Formular contact

Nume si prenume obligatorii

Adresa de email invalida

Mesajul este obligatoriu

Cod validare gresit

Newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul nostru, pentru a primi cele mai noi oferte imobiliare.

Adresa de email invalida

Adresa de email exista deja