Faceti camerele mici sa para mari.

Proprietarii au, in general, o camera in casa lor care poate fi cu usurinta confundata cu o camara.

Cand efectul dorit este sa para mai mare, exista cateva instrumente la dispozitia dumneavoastra, care ar putea-o ajuta sa arate mai bine in ochii cumparatorilor. Iata cateva trucuri pe care ar trebui sa le luati in considerare.

Simplificati

Inlaturand tablourile excesive sau rafturile dintr-o camera mica poate ajuta la largirea spatiului. Prea multe obiecte pe pereti pot face o camera sa para inchisa, inghesuita. Faceti camera cat mai primitoare posibil, limitand continutul acesteia.

Alegeti o culoare, dar nu orice culoare

Puteti perfectiona senzatia de spatiu larg alegand o culoare potrivita. Cand renovati interiorul, folositi culori deschise si luminoase, va crea o senzatie de spatiu larg, deschis. Plintele albe sau de culori deschise pot da, de asemenea, iluzia unei camere mult mai spatioase sau inalte. Culorile inchise fac camera sa para mai mica, deci nu optati pentru asta decat daca aveti camere foarte mari.

Podeaua conteaza

Cu siguranta podelele conteaza mult atunci cand doriti sa faceti o camera mica sa para mare. Daca va plac covoarele, asigurati-va ca marginile nu ajung prea aproape de pereti. Asemenea unei culori inchise, adesea va da impresia ca peretii vor “inghiti” podeaua.

Luminati camera

Lampile si veiozele lumineaza zone destul de mici ale camerei. O idee buna de a face camera sa para mai mare este sa le inlocuiti cu spoturile de perete. Luminand peretii, privirea potentialilor cumparatori va fi atrasa in sus. Oglinzile sunt, iarasi, o idee buna deoarece “imprastie” lumina in intreaga camera – o iluzie ce poate extinde orice spatiu. Daca exista ferestre, asigurati-va ca nu sunt acoperite. Adaugand lumina naturala e o idee de imbanatatire grozava.

Debarasati-va de obiectele inutile

De fiecare data cand va mutati, sa aveti grija sa evaluati utilitatea tuturor obiectelor dumneavoastra. Nu numai ca va debarasati de obiectele inutile, dar puteti restabili dimensiunile casei pana la cele originale. Mobilierul si bibelourile excesive sunt un dezastru in orice casa, iar pastrandu-le nu faceti decat sa faceti spatiul sa para inghesuit.