Ghiduri de informare

Intentionezi sa vinzi, achizitionezi sau sa inchiriezi o proprietate? Sau doresti pur si simplu sa te informezi despre cateva aspecte care tin de piata imobiliara? Prin intermediul ghidurilor pe care le-am realizat, poti obtine informatiile de care ai nevoie.

Ghidul de cumparare

Intenţionezi sa vinzi, achizitionezi sau sa inchiriezi o proprietate? Sau poate doresti pur si simplu sa te informezi despre cateva aspecte care tin de piata imobiliara? Acesta este locul de unde poti obtine informatiile de care ai nevoie.

afla mai multe detalii...

Ghidul de inchiriere

Inchirierea unei proprietati nu a fost niciodata mai usoara cu Casa Alba si partenerii sai nationali. Acest ghid va va conduce pas cu pas prin experienta mutarii si va va ajuta sa gasiti o noua locuinta cat de curand posibil.

afla mai multe detalii...

Ghidul pentru proprietari

Intenţionezi sa vinzi, achizitionezi sau sa inchiriezi o proprietate? Sau poate doresti pur si simplu sa te informezi despre cateva aspecte care tin de piata imobiliara ieseana? Acesta este locul de unde poti obtine informatiile de care ai nevoie.

afla mai multe detalii...

Ghidul de vanzare

Telul dumneavoastra ar trebui sa fie vanzarea proprietatii la un pret corect, in cel mai scurt timp. Agentii nostri vor sugera un pret comparativ cu alte proprietati similare. Cand aveti o evaluare finala a proprietatii, agentul ii va stabili adevarata valoare pe piata si ii va fixa un pret cat mai realisitic.

afla mai multe detalii...

Rata sau chirie?

Se stie ca romanii prefera sa fie proprietari – si nu putini sunt dispusi sa faca multe sacrificii pentru a se aseza „la casa lor”. Totusi, in tari occidentale, precum Germania sau Statele Unite ale Americii, a sta in chirie reprezinta un mod absolut normal de viata – si nu doar pentru studenti sau tineri. Tu ce preferi? Inchiriezi sau cumperi?

Download aici.

Achizitionarea unei proprietati in opt pasi

Urmatorii opt pasi inglobeaza intregul proces al cumpararii unei locuinte, de la inceput pana la sfarsit. Foloseste acest infografic drept un start pentru ca tu sa poti achizitiona un nou camin cu incredere. Descarca ghidul, citeste-l si vei vedea cat iti este de util.

Download aici.

Cum sa-ti vinzi proprietatea eficient. Sapte pasi utili

Infografic pentru vanzator sau cum sa iti vinzi cat mai rapid proprietatea. Descarca ghidul, citeste-l si vei vedea cat iti este de util.

Download aici.

Grila notarilor

Grila pentru acest an dupa care notarii calculeaza taxele si impozitele minime pentru tranzactiile din Iasi.

afla mai multe detalii...