Ghidul de inchiriere

Inchirierea unei proprietati nu a fost niciodata mai usoara cu Casa Alba si partenerii sai nationali. Acest ghid va va conduce pas cu pas prin experienta mutarii si va va ajuta sa gasiti o noua locuinta cat de curand posibil.

Pasul 1 – Comunicati-ne cerintele

Primul pas spre gasirea proprietatii potrivite pentru dumneavoastra este sa ne comunicati cerintele, contactandu-ne la unul din numerele afisate aici sau vizitandu-ne la agentia situata pe Blv. Ştefan cel Mare Nr.8-12, bl. Atcom, Iaşi, unde puteti discuta direct cu unul din agentii nostri.

Puteti sta linistit, fiind asigurat ca din sutele de proprietati disponibile, vom gasi exact ceea ce aveti nevoie.

Pasul 2 – Gasirea proprietatii potrivite

Din momentul in care va cunoastem cerintele, veti primi o selectie a proprietatilor care se potrivesc criteriilor dumneavoastra. De asemenea, va vom tine la curent via email despre cele mai recente proprietati ce devin disponibile

Pasul 3 – Primirea unei oferte

Odata ce ati identificat proprietatea potrivita, vi se va cere sa completati o cerere de inchiriere unde puteti fixa orice conditii speciale si sa furnizati detalii, daca este cazul, despre eventualele recomandari. Vom comunica, apoi, aceasta oferta proprietarului

Pasul 4 – Acceptarea ofertei

Din momentul in care proprietarul accepta oferta, va trebui sa semnati un contract de inchiriere in care se specifica durata inchirierii si suma ce trebuie platita lunar.

De asemenea, se va face un proces verbal de predare-primire incluzand un inventar al obiectelor si mobilierului ce apartin proprietarului.

Pasul 5 – Finalizare

Odata finalizata tranzactia, veti primi un set de chei si, daca este cazul, detalii privind contactarea proprietarului.

Felicitari, acum va puteti muta in noua locuinta!

publicat de