Ghid pentru proprietari

Intentionezi sa vinzi, achizitionezi sau sa inchiriezi o proprietate? Sau doresti pur si simplu sa te informezi despre cateva aspecte care tin de piata imobiliara? Prin intermediul ghidurilor pe care le-am realizat, poti obtine informatiile de care ai nevoie.

Pasul 1 – Evaluarea corecta

Scopul dumneavoastra este sa inchiriati proprietatea la cel mai bun pret si in cel mai scurt timp posibil.

Evaluatorii nostri efectueaza sute de evaluari in fiecare luna, oferindu-ne cunoastere in amanunt a valorilor tuturor proprietatilor disponibile in zona dumneavoastra.

Acesta este motivul pentru care atingem in mod constant pretul cerut pe prorprietatile clientilor nostri.

Pasul 2 – Alegerea unei agentii imobiliare

Cand alegeti o agentie imobiliara, trebuie sa luati in considerare mai multe amanunte, cum ar fi: programul de functionare, cand sunt agentii disponibili pentru a va insoti la vizite, cum va vor ajuta sa va promovati oferta.

Trebuie, de asemenea, sa verificati daca agentia imobiliara va va asista pe intreg procesul de vanzare/inchiriere si va va ajuta cu actele necesare. Casa Alba va face asta in locul dumneavoastra.

Pasul 3 – Prezentarea proprietatii

Pentru ca prima impresie conteaza, facand prezentarea proprietatii dumneavoastra sa fie critica pentru o inchiriere de succes.

Luati in considerare orice idee de a imbunatati proprietatea pe care urmeaza sa o inchiriati, aplicati vopsea proaspata acolo unde este nevoie sau debarasati-va de lucrurile inutile pentru a face camerele sa para cat mai spatioase.

Fotograful nostru va veni pentru a face fotografii profesionale si va face descrieri complete ale proprietatii, astfel incat sa beneficiati de o prezentare cat mai buna si eficienta.

Pasul 4 – Pregatirea proprietatii pentru inchiriere

Inainte de a inchiria proprietatea trebuie sa obtineti un inventar clar si complet, ceea ce va stabili starea si continutul proprietatii. Casa Alba va face acest lucru in locul dumneavoastra

Pasul 5 – Promovarea proprietatii

Pentru a va gasi chiriasul perfect, trebuie sa obtineti expunerea proprietatii pe toate caile mass-media posibile.

Colaborand cu Casa Alba veti beneficia automat de pachetul nostru de neegalat, incluzand promovarea pe site-ul nostru si promovarea in publicatiile si portalurile imobiliare

Pasul 6 – Vizitarea proprietatii

Pentru a spori sansele ca proprietatea dumneavoastra sa fie inchiriata cat mai repede, agentii nostri imobiliari vor insoti potentialii chiriasi sa viziteze proprietatea, fiind mult mai simplu pentru dumneavoastra sa va hotarati pe cine veti alege pentru a fi noul chirias.

Pasul 7 – Primirea unei oferte

De indata ce primim o oferta, noi va vom contacta pentru a va comunica detaliile complete si conditiile speciale pentru a va ajuta sa decideti daca veti accepta sau nu, oferta.

Pasul 8 – Acceptarea ofertei

Odata ce acceptati o oferta, noi va vom ajuta cu obtinerea recomandarilor pentru chiriasi, aranjam semnarea contractului si efectuarea inventarului.

Pasul 9 – Finalizare

La final se semneaza contractul iar cheile ii vor fi inmanate chiriasului in ziua mutarii si ii vom oferi detaliile dumneavoastra de contact. Dumneavoastra veti primi, de asemenea, copie dupa actul de identitate al chiriasului.

publicat de